Szabó Anna Mária

ingatlanértékesítő

Telefonszám:

+36-20/2310217

e-mail cím:

szabo.anna@turbo360.hu

Bemutatkozás

Kedves Leendő Ügyfeleim, Kolléganőim, Kollégáim!

Szabó Anna Mária vagyok, eredeti képzettségem pénzügy – számvitel, de főállású szakmám mellett folyamatosan foglalkoztam ingatlanokat érintő tevékenységekkel, pl.: bérbeadás, közös képviseleti munka, pályázatok stb. kapcsán. Az értékesítés is végig kísérte egész pályafutásomat, másod vagy főállásban. pl.: bankbiztosítási tanácsadó, telemarketinges, MLM rendszerek (Amway, Oriflame), stb. Állandó tréningek, kapcsolatteremtés, üzletszellem, életem részeivé váltak. Ingatlanértékesítéssel több mint 10 éve foglalkozom. Ebben teljesedett ki sokéves tapasztalatom. A saját cégemet 2016 óta vezetem. A Turbo360 Ingatlan ötlet 2020-ban fogalmazódott meg bennem.

Ez a szakma egy életforma. Nagyon szeretem az embereket, és rendkívüli örömmel tölt el, ha munkámmal elégedettek. Évek teltek el amig rájöttem, hogy itt soha nem csak egy ingatlan eladásáról van szó. Egyes esetekben az emberek életének nagy eseményeinél vagyok jelen, ahol közvetve, de végig segítem őket ezen a nehéz, örömmel/bánattal teli időszakon. Ilyen időszak az ifjú házasok első lakásvásárlása, az idősek otthonba költözése, válás, banki hitel vagy végrehajtás okaiból történő eladás, öröklés stb. A legfontosabb a bizalom közöttünk. Részemről az őszinteség, korrektség, következetesség, kitartás. A legtöbb energiát elégedett ügyfeleim mondatai adják.

Ezek közül az egyik kedvencem: „Minden lakással úgy bánik, mintha a sajátja lenne!”

Talán a szlogen is ügyfeleimtől ered: A TELJES KÖRŰ MEGOLDÁSOK MESTERE!

Egyik elégedett ügyféltől a másikhoz ajánlással jutok el. Ez már önmagában garancia új megbízóimnak. Egyénre szabott ingatlanértékesítés, az ügyfelek igényére alapozva, rugalmas jutalékrendszerrel.

Természetesen mind emellett ugyanilyen fontos a szakmai tudás is. Az összes kiegészítő szolgáltatáshoz profi csapattal rendelkezem. Pl.: ügyvéd, energetikai tanúsító, hitelügyintéző, tolmács, fordító, extrákhoz ingatlan fotós stb.

A képességeim és rendszerek adta lehetőségeken belül, a legmagasabb szintű szolgáltatásra törekszem a lehető legkorrektebb áron.

Továbbá nagyon fontos célom az INGATLANOS szakma pozitívabb megítélése, jó hírének elterjesztése, értékének helyreállítása környezetünkben.

Új célom az egyénileg dolgozni tudó, hasonló hozzáállású kolléganőknek, kollégáknak lehetőséget biztosítani, a szakma keretein belül, szabadon megvalósítani Önmagukat! Mind ügyfeleimmel, mind kollégákkal az együttműködésen és kölcsönös segítség nyújtáson alapuló ÜZLETSZELLEM megvalósítása a cél!

A legtöbb típusú ingatlaneladás bonyolításában volt már részem, pl. különféle lakások és családi házak, üzlethelyiségek, ipari és mezőgazdasági ingatlanok.

E tekintetben új célom Új építésű projektek komplett értékesítése!

Várom megkeresésüket!

Hétvégén is hívjon bizalommal!


Elérhetőségeim:
e-mail cím: szabo.anna@turbo360.hu
Telefon: +36/20-231-0217

Hirdetések száma: 13 db

Eladó Lakás

Budapest, XV. kerület, Nádastó utca

18 millió Ft

27 m2
1 szoba
Részletek

Eladó Lakás

Budapest, VI. kerület, Dessewffy utca

76 millió Ft

95 m2
3 szoba
Részletek

Eladó Iroda

Budapest, V. kerület, Steindl Imre utca

179 millió Ft

181 m2
5 szoba
Részletek

Eladó Lakás

Budapest, XIII. kerület, Rozsnyay utca

22 millió Ft

32 m2
1 szoba
Részletek

Eladó Mezőgazdasági terület

Békés, Gyomaendrőd, Kondorosi út

29 millió Ft

0 m2
Részletek

Eladó Lakás

Budapest, XV. kerület, Erdőkerülő utca

34.8 millió Ft

61 m2
2+1 félszoba
Részletek

Eladó Lakás

Budapest, XV. kerület, Nyírpalota út

38 millió Ft

71 m2
3 szoba
Részletek

Eladó Lakás

Budapest, XV. kerület, Sárfű utca

23.9 millió Ft

35 m2
1+1 félszoba
Részletek

Eladó Lakás

Budapest, XV. kerület, Késmárk utca

26.9 millió Ft

53 m2
1+2 félszoba
Részletek

Eladó Lakás

Budapest, XV. kerület, Nyírpalota út

38 millió Ft

71 m2
3 szoba
Részletek

1/2. oldal

© - Turbo360 - Minden Jog fenntartva!