Rólunk

Turbo360 ingatlan

Egyénre szabott ingatlanértékesítés az Ön(ök) igényére alapozva, rugalmas jutalék rendszerrel

Kollégáink az ingatlanpiacon szerzett sok éves tapasztalattal állnak a piac résztvevőinek rendelkezésére. Legyen szó bárminemű ingatlan (luxus villa, lakások, családi ház, nyaraló, szántó, farm stb.) vételéről, értékesítéséről, kiadásáról vagy egyszerűen csak tájékozódni szeretnének lehetőségeikről, megadjuk a tőlünk telhető legnagyobb segítséget. Az ingatlanpiacon szerzett tapasztalataink során arra jutottunk, hogy óriási igény van egy szakértő folyamatos segítségére egy lakás, ház, farm, nyaraló, szántó stb. eladása során. Számos ügyfelünk megfogalmazta, hogy igénye van a teljes körű, az eladás során felmerülő sokrétű intéznivaló egy kézben tartásához, a folyamatos, az ügylet lezárásáig tartó kapcsolattartásra. Már az első találkozáskor fontosnak tartjuk minden részletre kiterjedően felkészíteni az ügyfelet, hogy mire számíthat az értékesítés alatt. Egyszerűség, átláthatóság, korrektség, mely elvek mentén dolgozunk.

Ahogyan megbízóink mondják: „van ügyvédem, fogorvosom, fodrászom… és ingatlanosom is, akire mindig számíthatok. Természetesen ez egy bizalmi állás kell legyen. Kollégáink tapasztaltak, megbízhatóak, következetesek és őszinték.

Szlogen: Teljes körű megoldások mestere

Ennek gyakorlatba való átültetéséhez hatalmas kapcsolati rendszert építettünk ki, minden ingatlaneladás során felmerülő probléma megoldásának lehetőségére.

Többek között tapasztalt, szakképzett ügyvédi irodákkal, hitel folyósítással (partner szerződésünk van a Financial Expert kft. -vel) kiemelkedően foglalkozó céggel, fotósokkal, drónvideóssal, energetikai tanúsítványt készítőkkel, építész szakemberekkel, fordítók, tolmácsok, valamint a mi munkánkat segítő asszisztensekkel, továbbá bővülő létszámmal, állunk rendelkezésükre.

Egyénre szabott korrekt jutalékrendszer mellett a legmagasabb szintű szolgáltatást céloztuk meg. Ezért az emberközpontúság mellett azt látjuk, hogy óriási szerepe van és egyre nagyobb teret kap a mi szakmánkban is az internetvilág. Így ritkaság számba menően az általunk ismert legtöbb ingatlanos honlapra, hirdetési felületre (mely pillanatnyilag saját honlapunkat is beleszámítva 80 oldalt jelent) felkerül megbízóink hirdetése. Így a nagy számok törvénye szerint a lehető leggyorsabban bevonzzuk a lehető legtöbbet fizető keresletet.

Kiemelném, hogy folyamatos fejlődésünkhöz az önök kiegészítő javaslatait is szívesen vesszük, sőt várjuk, hogy együtt, hosszú távon hozzájáruljunk az ingatlanos szakma egyre pozitívabb megítéléséhez!

Erre vonatkozó javaslatiakat az iroda@turbo360.hu email címre várjuk.

2021. 3. negyedévétől pedig honlapunkon megjelenő értékelés/referencia ügyfél elégedettségi fülön is.

Mindemellett fontos tudni, hogy a piacon szereplő ingatlanközvetítő cégekkel együttműködve dolgozunk, valamint várjuk a szakmában önmagukat önállóan megvalósítani vágyók, vagy csak feladatunk egy részletébe való betekintésre kíváncsiak érdeklődését is!

Továbbá mivel egyre kiemeltebb szerepet kap világunkban a közösségi média, így a továbbiakban Facebookon és Instragramon is fontosnak tartjuk jelenlétünket.

Várjuk megkeresését!

Hétvégén is hívjon minket bizalommal!

Elérhetőségeinket megtalálja a kollégáink profil képe alatt, az adatlap gombra kattintva, vagy a karrier fülre kattintva, és a hitel fülre kattintva is.

© - Turbo360 - Minden Jog fenntartva!