Eladóknak

Eladók, bérbeadók figyelmébe!

Szeretne keresni 1, vagy több millió Ft-ot?

Ingatlana hitellel, adóssággal terhelt? Végrehajtás van rá bejegyezve? Árverés alatt áll? Jogilag még eladhatóvá kell tenni? Külföldön él a tulajdonos stb.?

Szeretné, ha gondját egy szakember levenné válláról? Végig kézben tartva az ügyet, a komplex helyzet ismeretében megoldaná a helyzetét?

Nos, ehhez van szüksége egy jó ingatlanosra és hozzá egy kiváló rendszerre, ami az ingatlanost támogatja.

Valamint kiváló minőségi munkára, kapcsolatrendszerre és kapcsolati tőkére.

Mert mi szükséges egy piaci ár fölötti, de minimum a legmagasabb piaci áron történő eladáshoz?

Többek között, minden létező formában, a lehető legtöbb fórumon jelen kell lenni kínálatunkkal és széles körű ügyféladatbázissal is kell rendelkezni.

Minőségi információt, minőségi jelenléttel. „még a vízcsapból is az ön hirdetése” kell folyjék szoktuk mondani ügyfeleinknek.

Tehát olyan eladó és kiadó ingatlanok tulajdonosait keressük, akik szívesen fogadnak segítséget, olyan feltételekkel, ami mindannyiunknak megéri.

Ennek megvalósításához egyénre szabott korrekt jutalékrendszer mellett a legmagasabb szintű szolgáltatást céloztuk meg. Ezért az emberközpontúság mellett azt látjuk, hogy óriási szerepe van és egyre nagyobb teret kap a mi szakmánkban is az online tér. Így ritkaságszámba menően az általunk ismert legtöbb ingatlanos honlapra, hirdetési felületre, (mely pillanatnyilag saját honlapunkat is beleszámítva 80 oldalt jelent) felkerül megbízóink hirdetése. Így a nagy számok törvénye szerint a lehető leggyorsabban bevonzzuk a lehető legtöbbet fizető keresletet.

Mindemellett tapasztalt, szakképzett ügyvédi irodákkal, hitel folyósítással (partner szerződésünk van a Financial Expert Kft.-vel) kiemelkedően foglalkozó céggel, fotósokkal, drónvideóssal, energetikai tanúsítványt készítőkkel, építész szakemberekkel, fordítók, tolmácsok, valamint a mi munkánkat segítő asszisztensekkel, továbbá bővülő létszámmal, állunk rendelkezésükre.

Természetesen együttműködünk az ország összes ingatlanirodájával is.

Várjuk megkeresésüket!

Hétvégén is hívjanak bizalommal!

Elérhetőségeinket megtalálja a kollégáink profil képe alatt, az adatlap gombra kattintva, vagy a karrier, és a hitel fülre kattintva is.

© - Turbo360 - Minden Jog fenntartva!