Vevőknek, Bérlőknek

Vevőknek, bérlőknek!

Tisztelt leendő Ügyfeleink!

Ha valamely ingatlan felkeltette érdeklődésüket, hívják bátran vagy írjanak kollégáinknak!

Amennyiben az ön számára tetszetős ingatlan sajnos már eladás alatt van, se keseredjen el, kollégáink rögzítik igényét, sőt igény szerint pontos keresési paraméterek megadásával keresési megbízási szerződés kötésére is van lehetőség.

A korrekt, jó áron történő vásárláshoz viszont sokszor, gyorsan, szinte azonnal szükséges döntenie. Ekkor viszont már nagyon fontos biztosra tudni a konkrét ajánlati összeget. Ön tudja már pontosan, mekkora összeget, és milyen feltételekkel tud ingatlanra költeni?

Ha nem, mielőtt tovább nézelődne, keresse meg, hívja, vagy írjon honlapunkon található hitelügyintéző kollégánknak, aki díjmentesen segít megtalálni az önnek minden szempontból legjobb paraméterekkel rendelkező hitelkonstrukciót. Partner szerződésünk van a Financial Expert Kft.-vel, ami azt jelenti, hogy az országban jelenlévő összes bank teljes hitelkínálatából tudjuk önnek megtalálni a legmegfelelőbbet. Ön nem egy bank, egy fiókjának egy adott ügyintézőjével kerül kapcsolatba, hanem a bankok központjain keresztül állunk rendelkezésükre, és amellett, hogy kollégánk folyamatos segítsége, jelenléte biztosíték lehet a gyors és pontos hitelfolyósításhoz, még kedvezményt is kaphat!

Továbbá amennyiben megbízható, ingatlanjogban jártas, ügyvédre lenne szüksége, bátran keresse fel, hívja vagy írjon honlapunkon található ügyvéd kollégánknak! Sok éves tapasztalattal, számtalan bonyolult, nehéz jogi helyzetből a lehető legjobbat hozta ki ügyfeleink számára.

Sőt, ha tolmácsra is van szüksége, vagy egyéb itt fel nem sorolt ingatlannal kapcsolatos kérdése merült fel, bátran keressen minket!

Várjuk megkeresését!

Hétvégén is hívjon minket bizalommal!

Elérhetőségeinket megtalálja a kollégáink profil képe alatt, az adatlap gombra kattintva, vagy a karrier fülre kattintva, és a hitel fülre kattintva is.

© - Turbo360 - Minden Jog fenntartva!