Oláh Tamás

portréfotós

Telefonszám:

+36-30/9623470

e-mail cím:

olahtamas91@gmail.com

Bemutatkozás

Fotózásaim során a célom, hogy egy természetes, megnyerő képet mutassak az ügyfeleimről, ezért mindig igyekszek az oldott hangulat megteremtésére, mivel ez a jó portrék egyik legfontosabb alapfeltétele. A fényképezést mindig egyeztetés előzi meg, ami kitér a képek felhasználási módjára és a közvetíteni kívánt hangulatra, üzenetre is. Ez mind számomra, mind ügyfeleim számára megkönnyíti a tervezést, előkészületeket.

Sokan gondolják, hogy róluk nem lehet jó képeket készíteni, ami csak annyit jelent, hogy még nem volt jó fotósuk. Az oldott hangulat kialakításával, a megfelelő mértékű instruálás segítségével és a pozitív tulajdonságok kiemelésével mindenkiről lehet megnyerő, őszinte képet alkotni. Eddigi munkáim során rengeteg különböző emberrel és élethelyzettel ismerkedhettem meg, így szinte mindenkivel megtalálom a közös hangot. Időnként én is a fényképező másik oldalára kerülök, így tapasztalatból tudom, hogy ez egy furcsa érzés. Ennek legyőzését igyekszem a megfelelő instrukciókkal elősegíteni, ugyanakkor hagyom kibontakozni a portréalanyomat, hogy a valódi egyénisége is érvényesüljön.

Szolgáltatásaim között szerepelnek klasszikus üzleti portrék, külső helyszíneken, szabadtéren készített képek, csoportképek. Ami a közös bennük, hogy mindig az ügyfeleim igényeit helyezik előtérbe.

Hirdetések száma: 0 db

1/0. oldal

© - Turbo360 - Minden Jog fenntartva!