Rétfalvi Judit

építészmérnök, energetikai tanúsító

Telefonszám:

+36-20/3112871

e-mail cím:

retfalvi.judit@turbo360.hu

Bemutatkozás

Építészmérnök vagyok, a tervezésen túl épületenergetikával is foglalkozom. Energetikai tanúsítói munkát több mint 10 éve végzek, ezen kívül számos energiahatékonysági pályázat készítésében is részt vállaltam lakossági és vállalati ügyfelek számára.

Feladatomnak tartom az energiahatékonysági szemléletformálásban való részvételemet. Egyedül a széndioxid kibocsátás csökkentésével lehet megállítani a globális felmelegedést. Egyre szigorúbbak az energetikai követelmények az ingatlanokkal szemben, nem véletlenül. Tudatosítani kell az emberekben, hogy nem mindegy mekkora az ökológiai lábnyomunk.

Az ingatlant vevő ügyfelek általában úgy tekintenek az energetikai tanúsítványra, mint egy szükséges újabb kötelező „papírra”. Általában az utolsó pillanatban eszmélnek rá arra, hogy e nélkül nem lehetséges az adásvétel lezárása.

Az ingatlan értékét alapvetően befolyásolja, mennyi energiát „fogyaszt” egy négyzetméterre vetítve. Ez a szám az alapja az energetikai besorolásnak.
Felhívnám az ingatlant vásárlók figyelmét arra, hogy kérjék a kiszemelt ingatlan energetikai tanúsítványát és vegyék azt figyelembe, mielőtt az adásvétel mellett döntenek. A tanúsítványban megtalálhatják a „korszerű” besorolás eléréséhez szükséges beavatkozások listáját is.

Energetikai tanúsítvány készítése mellett vállalok építészeti tanácsadást, tervezést.

Örülök, hogy része lehetek ennek a csapatnak és segíthetem a sikeres munkát ügyfeleink megelégedésére.

Hirdetések száma: 0 db

1/0. oldal

© - Turbo360 - Minden Jog fenntartva!