Eladó Ház

Pest, Budakeszi

18 kép

230 m2

4 szoba

264.90 millió Ft

Közvetítő

Gyimesi Péter

Gyimesi Péter

ingatlanértékesítő, hitel- és biztosításközvetítő
Adatlap Hívás

Alaprajz

Részletek

Típus:

Családi ház

Telekterület:

2225 m2

Állapot:

Új építésű

Komfort:

Összkomfortos

Épület szintjei:

2 szintes

Fűtés:

Gázkazán

Parkolás:

Teremgarázs hely

Áram:

Van

Víz:

Van

Gáz:

Van

Csatorna:

Van

Leírás

Eladó MAKKOSMÁRIA EGYIK LEGJOBB részén, csendes, nyugodt, ÁTMENŐ FORGALOMTÓL MENTES utcában, közel az erdőhöz egy 2010-BEN NAGY GONDOSSÁGGAL, PRECíZSÉGGEL megépített
230 nm-es családi ház.
A ház egy kifejezetten SZÉLES ÉS NAGY MÉRETŰ, 2225nm-es telken helyezkedik el, ami kellemes életteret biztosít az ott lakók számára. A kert szépen gondozott, karbantartott, ideális egységet képez a füves terület, az örökzöldek, és a gyümölcsfák aránya. A telek hátsó részén egy 30nm-es faház is található, ahova a víz és a villany be van vezetve, és önálló villanyórával rendelkezik.
A ház lakótere egy tágas nappali és étkezőrészből, amerikai konyhából, 3 hálószobából és 2 fürdőszobából áll.
A nappaliból kifejezetten jó kilátás nyílik a környező hegyekre, ezért ide több EXTRA NAGY MÉRETŰ ablak került beépítésre. A többi helyiségben is a nagy fényáteresztő felületek jellemzőek, kihasználva a ház kedvező adottságait. A nyílászárók fából és 3 rétegű üvegezéssel készültek.
Az ingatlan fűtését kondenzációs kombi gázkazán bizotsítja. A helyiségeket PADLÓFŰTÉS ÉS RADIÁTOROS fűtés egyaránt melegíti.
A nappaliban kialakításra került egy KANDALLÓ KIÁLLÁS is, ami igény esetén lehetővé teszi a kandalló beépítését. A házban fűtő-hűtő KLíMÁK kerültek beüzemelésre.
Az árnyékolást ALUMíNIUM REDŐNYÖK (szúnyoghálós), valamint távirányítós, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ árnyékolók biztosítják. A házhoz tartozik egy erkély és egy nagy méretű, közvetlen kertkapcsolatos terasz is.
Az alsó szinten egy 2 ÁLLÁSOS (szükség esetén 3 autó is befér) GARÁZS, illetve HÁZTARTÁSI HELYISÉGEK találhatók. Ezen a szinten kialakításra került egy bekötési lehetőség vegyes tüzelésű kazán számára is.
A szerencsés leendő tulajdonosnak lehetősége van egyszerűen telepíteni szaunát, mivel a szaunahelyiség és a szükséges csatlakozások elő lettek készítve.
Az építéskor a tulajdonos nagy gondossággal figyelt a stabil és megbízható statikai tervezésre és kivitelezésre és egy földrengésállóság szempontjából megerősített épületet hozott létre. A későbbi és akár váratlan élethelyzetekre felkészülve alakította ki a tulajdonos többek között a 3 kéményt (gáz, kandalló, vegyes tüzelésű) és a tetőtéri gépészeti kiállásokat (amennyiben egy későbbi tetőtér beépítés lehetősége merül fel). A tetőtérben egy nagy használati értékkel bíró lakótér alakítható ki akár 2 további lakóegység létrehozásával.
A telken az utcafronti szakasz és a garázs közötti rész között TÉRKŐ került lerakásra.

Budakeszi, „a főváros zöld kapuja”. A település abban a szerencsés helyzetben van, hogy szinte akármelyik pontjától 10 perces sétával megközelíthető az erdő. A Normafa 30-35 perces sétával elérhető.
Az infrastrukúra is folyamatosan fejlődik. A településen bevásárlóközpont, több élelmiszerbolt, posta gyógyszertár, óvodák, iskolák és 2 bölcsőde, egészségügyi központ is megtalálható.
Makkosmárián a közelmúltban készült el a Makkosi út aszfaltozása, ami megkönnyíti a kapcsolódó utcák megközelíthetőségét.

Legyen egy minden igényt kielégítő, tágas, kellemes OTTHON tulajdonosa!
Kifejezetten ajánlom a házat olyan családok számára, akiknek fontos a természetközeliség és az elérhető infrastruktúra együttes jelenléte.


Irányár:
264.900.000ft
Hívjon, nehogy lemaradjon!


DÍJMENTES HITEL ELŐMINŐSÍTÉS, JELZÁLOGHITEL, CSOK, Babaváró kölcsön, LTP (Erste, , OTP, Fundamenta) ügyintézés!
Bank független szakértőink 13 banki partnert tudnak versenyeztetni, így az Ön számára a legkedvezőbb megoldást tudják kínálni

Térkép

Finanszírozás

Finanszírozással kapcsolatos érdeklődés

Babaváró kölcsön előszűrés

Hitelközvetítés információk

© - Turbo360 - Minden Jog fenntartva!

Image Resizer